Background Image

Who ‘m I and what am I to you!

Geboren?

Ja in 1970. Met de zuiger wat mij niet meteen tot de mooiste baby maakte. Maar het is allemaal goed gekomen. Toch als ik in mijn spiegel kijk!

Gestudeerd?

Ja en een mooi parcours afgelegd. Het heeft mij tot de vrouw gemaakt die ik nu ben. Dankzij mijn studies als Maatschappelijk Assistente ben ik uitgegroeid tot een empathische en geëngageerde vrouw. Dat probeer ik ook in mijn voorstellingen te steken. Voorstellingen waarbij ik het cement haalde tijdens mijn jaren aan het Lemmensinstituut maar regisseuse Magda van der Aa leerde mij echt metsen!

Gewerkt?

Ja en neen.

Ja: want als artieste is het niet zo evident om altijd Côte d’Or- choco op de boterham te hebben. Ik heb jobs aanvaard die niets met theater te maken hadden maar die mij wel in staat stelden om mijn bijdrage te leveren aan een gezin met twee kinderen.

Neen: want alles wat ik kan/mag doen achter een microfoon of op een podium is voor mij niet werken. Radio maken, presentaties in elkaar steken, theatervoorstellingen bedenken en spelen, reclamespots inlezen, teksten schrijven, het ene moment in de put zitten omdat je niets creatiefs bedacht krijgt en het andere moment niet kunnen stoppen met schrijven, typen …… dat is niet werken, dat is leven!

En nu?

Ik stel voor dat jij rustig door deze pagina’s scrolt. Of snel, als je geen tijd hebt. Doe het gewoon op jouw tempo. Hopelijk steek je er iets van op. Als ik je niet kan boeien dan misschien wel de website. Zo maak je van mijn webmaster een heel gelukkige vrouw. En als het dat niet is, vind je misschien de foto’s wel heel artistiek waardoor je de fotografe weer laat zweven. Maar laat ons een kat een kat noemen: natuurlijk wil ik dat, alles wat je hier ziet of leest over mij, dat dat blijft hangen en dat er een fijne samenwerking zit aan te komen. Want ik heb nu eenmaal potentieel dat jij héél goed kan gebruiken. Want jouw spot, evenement, optreden, …. gaat er heel anders uitzien als ik er mijn schouders én stem heb ondergestoken!

Als het goed is, is het prachtig. Als het slecht is, is het een ervaring (Victoria Holt)